mandag 1. mars 2010

Ugen som gik

Mandagen startet jeg friskt med skole til kl. 18, som så mange andre dager i ugen. Siden jeg arbejder i skolens fredagsbar blev jeg sammen med de andre tenderne bedt på Secret party arrangeret af Tempt cider. Tempt cider lancerer to nye typer, nemlig jorbær/lime og æple. Folk var pyntet og alle havde med sig en nøgel de havde fått. Efter en stund blev den kederlige lounge musikken erstattet med letklede piger og britney rytmer. Noe som piffet stemningen op nogen hakk! For meget med cider blir også lidt kederlig efterhvert, så da gik vi over til øl.

Jeg fik erfart at lancerings fester ikke er rave, men ganske chill. Derfor bestemte vi bartendere os for at tage til Viggos, en brun bar. Her var vi mere i vårt rette eliment! Når vi skulle cykle hjem, opdaget jeg at noen havde herpa min cykel! Flerret op setet og fucket til baghjulet. Jeg greide såvidt at cykle hjem den lange milen fra centrum...

Tirsdagen gik ikke så veldig godt med lite søvn og tømmermænd, men det var ikke før jeg skulle hjem at dagen blev rigtig dårlig. Jeg havde kommet halvejs hjem, da baghjulet punkterte og jeg måtte BÆRE cykelen helt hjem-3,5km! Jeg fik et saftig blåmærke på leggen pga dette og blev ganske grumpy hele dagen, noe som også gik udover volleyboldtræningen senere den aftenen.

Torsdag gik med til OL-titting med venner og derfor dropping af træning. No worries, Norge fik guld og delt sølv så det var værdt det.

Fredags gik med til arbjed i fredagsbaren på skolen. Temaet var Afterski og alle bartenderne var kledd i uldundertøy, luer, skjerf, votter, googles, votter og jakker. Jeg havde det kjempe sjovt med biliard, bordfotbold og Dj-ing. Jeg havde planer om at tage videre til et andet sted, men fik meddelelse af dem jeg skulle møde at de var for fulde og skulle tage hjem. Dermed blev det en ”tidlig” kveld for mig.

Neste dag måtte jeg op tidlig for at spille volleyboldturnering et sted med lite sivilisasjon-dvs i skogen. Jeg var ikke på mit beste og prøvde at få små power-naps mellem kamperne. Med, og noen ganger uden, min hjælp vandt vi hele turneringen-som vi plejer. Vi er seriemestere! Hurray! Dette fejret vi med hele klubben senere på kvelden, på universitetets fredagsbar. Efter det tog noen af os til centrum og på LA-bar. Noen danset, andre hooket-up. Jeg danset, min beste venninde gjorde det andre.

Hvad kan man si? Søndag blev ikke en meningsfuld dag...

Ingri